KRUSHEVO KULTURA

Kisha e Manastirit të St. Spas

Kisha e Manastirit të St. Spas afër Krushevës janë ndërtuar në vitin 1826. dhe ndodhet 600 m. lartësi mbidetare dhe ka kushte ideale klimatike. Ndodhet në një mjedis të bukur pyjor dhe është një vend piknik i preferuar për vendasit dhe turistët.